Български център на жените в технологиите (BCWT) и Бизнес институт (The Business Institute) Ви канят на интерактивна дискусия с тема „От старт към растеж: Мениджмънт умения за промяна на бизнес модела“. Събитието ще се проведе на 26 февруари 2015г, четвъртък, от 18:30 часа в зала „Америка за България“ (зала 224), Ректорат на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Гост-говорители са Саша Безуханова, основател на Български център на жените в технологиите и дългогодишен генерален директор на Hewlett-Packard България и Ева Вучева, директор Корпоративно развитие на Fashion Days Group. Заедно с модерацията на Цветелина Тенева, основател и старши фасилитатор в The Business Institute, Саша и Ева ще обсъдят предизвикателни бизнес казуси, ще дискутират с присъстващите нужните мениджърски и предприемачески умения за преминаване от старт към растеж на една компания и ще коментират динамични бизнес модели.

Събитието се провежда в рамките на конкурса за момичета с предприемачески идеи Entrepregirl и цели да развие лидерски и бизнес умения сред младите хора в България и да ги насърчи  да не се страхуват да поемат риск и да стартират свои компании.

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна регистрация на https://www.eventbrite.com/e/15757662593  или потвърждение по мейл на bcwt@bgwomeninict.org  до 24 февруари 2015г.