“Бъди себе си, сподели себе си, остави своята следа.“ Това е мотото на госта в пролетното издание на BreakFast Club vol 12.

Лили Георгиева помага на хората да развият своя автентичен личен бранд, така че да достигнат до идеалните за тях работодатели, клиенти или последователи и да бъдат предпочитани от тях. Тя работи с хора, които търсят кариерно развитие и удовлетворение там, където са, или обмислят частична или пълна кариерна промяна, както и с хора, които работят за себе си и искат да се позиционират пред потенциалните си клиенти. Освен кариерен консултант (GCDF) и експерт по личен брандинг, Лили Георгиева е филолог, магистър по управление на човешките ресурси, НЛП практик, обучител и автор, майка и … просто жена.

Има 7 год. опит като експерт по управление на човешките ресурси в международна компания, част от водещ немски концерн, както и българска компания, №1 в света в своя бранш, както и около 1000 часа в консултиране по кариерни теми на вътрешни служители и индивидуални клиенти. Провела е стотици интервюта за работа има около 1000 консултантски часа по теми свързани с кариерно развитие. Водила е редица обучения и семинари, както и уебинари, на теми свързани с кариерно развитие, личен брандинг, пълна кариерна промяна и други.

В рамките на закуската акцентирахме върху силата на личната история като инструмент за позициониране на бизнеса. Поговорихме защо е важно да споделяме кои сме ние, в какво вярваме, как постигаме целите си и какво ни стимулира да го правим, както и защо това е един от най-силните начини за свързване с хората и създаване на доверие. Лили разказа какво прави една лична история силна, как да я съставим, ако нямаме идея от къде да започнем, какво да включим и какво да изпуснем, както и сподели примери за лични истории, които въздействат, на клиенти, с които работи – дами, които всички познаваме.

Всички имахме възможността да разкажем на кратко нашите лични истории. Също така разбрахме как, ако нямаме такива, можем да ги създадем и как и къде да ги използваме – всичко това подплатено с достатъчно примери от известни личности и клиенти, които са дали съгласието си чрез техните истории да помагат на други.

Боряна Герасимова, създател и изпълнителен директор на NutriGen, ни разказа своята лична вдъхновяваща история, която остави отпечатък във всеки от нас.

Благодарим и на всички участнички, които ни обогатиха с опита си и се свързаха помежду си споделяйки личните си занимания, стремежи и пориви.