Световният лидер в организирането на МВА събития се завръща в София за 21-ри пореден път.

Чудите се откъде да започнете търсенето на подходящата за вас MBA или Магистърска програма или вече имате по-конкретни въпроси и подбрани дестинации ?

Посетете следващите  събития  Access MBA – 2 декември, събота и Access Masters – 3 декември, неделя, в София, хотел “ Маринела“ и се срещнете с най-добрите бизнес училища в света сред които WU Executive Academy, IE Business School, SDA Bocconi, EADA Business School Barcelona, American University in Bulgaria, The University of Sheffield International Faculty,  Frankfurt School of Finance and Management, Chicago Booth-Europe Campus, Manchester Business School, IESE Business School и много други.

Ако в момента работите и търсите промяна в кариерата, Access MBA ще Ви помогне да определите кои МВА или  EMBA програми ще ви позволят да постигнете кариерните си цели – професионално израстване, нова позиция, управленски отговорности, промяна на бизнес сектора или международна кариера. Регистрирайте се тук за AccessMBA: https://www.accessmba.com/link/aT

“Целта на Access MBA е да скъси дистанцията между лидерите в бизнеса и елитните МВА програми от целия свят чрез индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и Директори по прием на студенти“ каза миналата седмица Кристоф Кута, управител на Advent Group.

Срещите лице в лице дават възможност на кандидати с опит в бизнеса да открият топ МВА програма, която да отговаря на техните опит и очаквания. Всеки кандидат за МВА преминава подбор и процес на преценка от експерти в бизнес образованието, така че да се открие най-подходящият вариант за него. След това кандидатите, на които се осигурява достъп, получават специално направена за тях програма на събитието, която включва поредица от 25-минутни срещи с директори по прием на студенти.

В събитието участват международни бизнес университети от Европа и Северна Америка, както и престижни местни институции. Кандидатите ще могат да се срещнат с представители на такива университети като IE Business School, American University in Bulgaria(AUBG), Vienna University of Economics and Business, University of Sheffield, IESE Global Executive MBA и много други. Събитието се очаква да посетят 120 квалифицирани кандидати от София и други градове на страната.

Събитието е част от есенната обиколка на Access MBA, която включва 125 международни бизнес университета и се провежда в 34 града по целия свят.

В допълнение към индивидуалните срещи с представители на университетите, кандидатите могат да разчитат на помощ по отношение на подготовката си за прием, да получат информация за входящия изпит GMAT и за наличните стипендии, да научат повече за процеса на прием в МВА програмите и да участват в панелни дискусии с представители на университетите и техни бивши студенти.

Силно търсената степен Магистър по бизнес администрация (МВА) подготвя професионалисти в бизнеса за топ мениджърски позиции. В своя доклад за 2015 г., базиран на проучване сред корпоративни рикрутъри, Corporate Recruiters Survey, американската организация Graduate Management Admission Council (GMAC) твърди, че до 85% от компаниите в световен мащаб планират да наемат притежатели на МВА дипломи. Този процент маркира-възходяща тенденция, която достигна растеж от 22% за период от пет години и показват, че перспективите за работа пред притежателите на МБА са най-високи до момента.В допълнение, три от всеки четири компании заявяват, че планират да наемат хора директно на място в самите бизнес университети и така допълнително подчертават основното предимство на МВА образованието, а именно – напредъкът в кариерата. Заплатите също бележат висок ръст през 2015 г., достигайки ключовото ниво от 100 000 американски долара в САЩ. „В световен мащаб повече от половината работодатели увеличиха  началните заплати за новонаети притежатели на МВА степен през 2016 с 20 до 30%. Притежателите на МБА, които участват в годишното проучване на Advent Group, също  твърдят че са постигнали подобни резултати, като 66 % от участвалите са успели да задържат добре платената си работа или се издигнат в кариерата, благодарение на своето обучение.

Ако ли пък в момента сте студент в Бакалавърска програма и обмисляте по-тясна специализация, то Access Masters ще Ви помогне да определите коя магистърска програма ще даде най-добър старт на Вашата кариера в желаната професионална област.  С регистрацията си за участие в Access Masters, имате възможност да спечелите безплатно посещение в избрания от Вас университет. Регистрирайте се тук за AccessMasters: https://www.accessmasterstour.com/link/aU

Регистрацията е задължителна  и участието във формата  безплатно, като имате възможност да спечелите и GMAT,  IELTS и TOELF Курс.  След попълване на регистрационата форма  екипът по подбор ще се свърже с Вас, за да обсъдите кандидатурата Ви и да насрочи съответните срещи с подходящите университети.  

Регистрирайте се тук  за AccessMBA:  https://www.accessmba.com/link/aT или тук за AccessMasters:   https://www.accessmasterstour.com/link/aU

 

С подкрепата на Български център на жените в технологиите