С най-голямо удоволствие Ви каним на поредната интересна среща от серията „BCWT среща лидерите“, която ще се проведе на 26 септември 2013г. от 18:30ч. в betahaus, ул. „Крум Попов“ 5658, гр. София. Приятен повод да се видим е и първият рожден ден на Български център на жените в технологиите – BCWT става на една година!

Заповядайте, за да споделим заедно приятните емоции и да чуете три вдъхновяващи презентации, поднесени от  3Dами, които членуват в Български център на жените в технологиите. За Вас те избраха следните теми:

Иновации и предприемачество в дамски вариант“ – Цветелина Тенева, Основател и старши фасилитатор в The Business Institute

Скок в дълбокото: да отгледаш уебсайт“ – Фанка Василева, програмист и съосновател на сайта cheti.me

Бъдещето на дигиталния маркетинг: 1>2 Валентина Маринова, Старши специалист „Дигитален маркетинг“ в Mediapost Hit Mail

Модератори на събитието ще бъдат Саша Безуханова, Председател на Български център на жените в технологиите и Милена Думанова, Зам. Председател на Български център на жените в технологиите.

_ _

Цветелина Тенева е основател и старши фасилитатор в The Business Institute. Със собствен бизнес се занимава от 2008 г. От 2009г. предприемачеството е и обект на професионалните й занимания – бизнес разботилници, Магистратура по иновации, предприемачество и финанси. В областта на бизнес иновациите работи почти от същото време. Експерт в областите бизнес моделиране, пазарни стратегии, маркетинг комуникации. Има опит като Марком мениджър и Маркетинг директор в Орбител, а преди това – ПР експерт в Правителствената информационна служба. Обучител на практици от 2002 г.

 

Валентина Маринова работи като Старши специалист „Директен и дигитален маркетинг“ в Медияпост Хит Мейл България от 2 години. Занимава се предимно с интегрирани онлайн кампании, както и с разработване на програми за лоялност. Професионалните й интереси са свързани с маркетинга, основан на работата с бази данни. Има бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърската степен по „Творческо писане“ от Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Автор е на детския роман „Мария и децата на Ламски“.

 

Фанка Василева е съосновател на сайта Cheti.ME. Успоредно с това работи като програмист в БНП Париба – Лични финанси. Има опит с .NET, бази данни, уеб дизайн, Drupal, онлайн маректинг и SEO оптимизация. Завършва средно-специално образование в математическата гимназия в Пловдив, специалност „Програмист“. През 2011 година е в борда на неправителствената студентска организация BEST (Board of European Students of Technologies) и заема позицията ИТ координатор. Предстои й завършване в Технически университет – София, специалност „Компютърни системи и технологии“.