Какво е BreakFast Club?

BreakFast Club се организира от Български център на жените в технологиите (BCWT) в партньорство с Фондация Move.BG и е ексклузивна поредица от събития, адресиращи предизвикателствата на времето, в което живеем и създаващи среда, в която да намираме решения на точно тези на пръв поглед малки неща от ежедневието ни, които водят до големи промени. В специален кръг от професионалисти ще имаме възможността да чуем как експертите преодоляват предизвикателствата, да получим отговори на своите въпроси, да се запознаем с други като нас, които искат да се развиват и търсят начини да го правят пълноценно.

Да си позволим да бъдем жени в този все още предполагаемо мъжки дигитален свят, как да вземем решение за промяна на своя кариерен път, има ли балансиран начин на живот между работата и семейството, как да го постигнем – това са само част от темите, които сме си избрали да дискутираме в следващите няколко месеца.


Кога се случва BreakFast Club?

Каним ви на закуска веднъж месечно, в петък, от 9:00 часа на ул. „Сердика“ 20

Следете за информация фейсбук страницата на събитието, а ако искате да получавате повече информация, пишете ни – обещаваме да изпращаме информация за всички предстоящи събития!

 

В месеца на жената стартираме ексклузивната поредица от BreakFast Club срещи с Диана Стефанова, Изпълнителен Директор на VMWare и Саша Безуханова, съосновател на MoveBG & BCWT и ще си говорим за това какво е да си жена в мъжкия IT свят. С Албена Тонкин и Илина Андреева през месец април ще си говорим за здравословния начин на живот, за това да се посветиш на каузата „здраве“ и предизвикателствата пред това да развиваш бизнес в тази сфера! А Гери Маркова и Ирена Петрова ще ни увлекат в темата за доверието през месец май, за икономиката на споделянето, как се гради доверие – у нас самите и в екипите ни, защо е важно то и още…

Следете страницата ни във facebook за информация относно следващите издания на BreakFast Club!

 

Регистрация:

Като всеки ексклузивен клуб, местата за всяко събитие ще бъдат ограничени. За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT) срещите са безплатни.

За всички други наши гости: 10 лв., който се заплаща на място и е дарение за проектите на BCWT.
*Стартираме с дарения за първия предприемачески конкурс Entrepregirl v3.0