На 20.11.2020 ви очакваме за първата ни онлайн закуска. Наш гост е Дени Андонова, психолог, специалист по корпоративен уелнес и инструктор по неврографика. 

Във връзка с разпространението на COVID-19 решихме да започнем да организираме традиционните ни месечни закуски онлайн като предоставим на вас, нашите гости, достъп до интересни нови знания и умения за личностно развитие. Създаваме диалог по актуални теми и ще се радваме на възможността да създаваме заедно. 

Какво ще се случи на предстоящата ни закуска? 

Имате нужда да излезете от програмираното в детайли ежедневие? Да освободите енергията в и около себе си? Да погледнете по нов начин на важни за вас предизвикателства? 

Предлагаме ви един специален вид арт терапия, докато сте вкъщи. Отделете 2 часа за една различна сутрин: докосване до сетивата и душата чрез силата на рисуването и на създаването. Поглед към несъзнаваното в нас и около нас. Преобразуване на реалността за разгръщане на личностния потенциал. 

На 20 ноември от 08:30 часа ще рисуваме неврографика за свързване с личната сила и активиране на вътрешните ни ресурси за справяне със стреса. Ще потърсим какво зависи от нас за подобряването на личното ни здраве, на малкия ни кръг на влияние, а защо не и – за оздравяването на планетата.  

Наш гост ще бъде Дени Андонова – психолог, кинезиолог, сертифициран специалист по корпоративен уелнес, инструктор по К-Power и Неврографика. Тя е основател и на HowТhrive – приложение за създаване на позитивни навици и съзнание за процъфтяване.

Не са ви необходими умения за рисуване, а само желание да погледнете отвъд традиционното.

Програма на срещата ни

  • Активиране на темата с freewriting;
  • Брейнсторминг с групата за избор на обща тема, по която всеки да рисува своя лична рисунка: макс 15 мин;
  • Рисуване – всеки рисува сам вкъщи;
  • Необходими са ви само желание и лист хартия с цветни моливи и маркери, както и чаша вода: около 60 – 90 мин;
  • Създаване заедно – правим общ колаж или скрийншот с рисунките на всички ни, който е нашата обща картина, например за „Оздравяване на планетата“.

Очакваме ви на 20 ноември (петък) от 08:30 часа онлайн. За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT), които са заплатили членския си внос, срещите са безплатни. За всички други наши гости таксата за участие е 7 лв, които са дарение за проектите на BCWT. Запазете своето място тук.

Станете член на BCWT.