Български център на жените в технологиите (BCWT), с подкрепата на MoveBG, прeдставя втория от серията уебинари по предприемачество Entrepregirl. Участват момичетата от start up-a QART Code – Хриси, Петя и Рая, Борис Колев, сериен предприемач – JT International, DigiMark, CSR Bulgaria и Антон Ценов, съосновател на Mind Mapping и член на борда на Start It Smart.

В уебинара Entrepregirl Webinar Level 2: Team Work очаквайте как се сформира екип; има ли 3 ТОП хора, нужни на един тийм; лесно ли е да си мениджър; как се преодолява раздяла с партньори и/или членове на нашия екип.

Модератор – Надежда Дерменджиева, Български център на жените в технологиите.

 

***

 

Хриси се занимава с неправителствени организации от 5 години и може да каже, че това ѝ е хобито. В момента се опитва да го превърна в професия чрез QART Code (провери, ако все още не знаеш какво е – http://qart-code.com/). В свободното си време учи икономика.

Петя и обича да сбъдва мечтите си. По професия е икономист и международник, по душа – каузар. Обича да пътува, да ходи на театър и да катери планини. От пет години се занимава с неправителствени инициативи и няма намерение да се отказва скоро.

Рая Боюкова е на 27 години. По професия е архитект. Занимава се с много креативни неща и извън офиса, едно от които е проектът Qart Code. Обича да пътува, а в последно време се опитва да се научи и да танцува суинг.

 

Антон Ценов е съосновател  и управляващ партньор на компанията Mind Mapping, чиято цел е да подобрява начина, по който хората мислят, посредством обучения, свързани с мисловни карти, креативност и иновации. Член на борда на Start It Smart.  Основният фокус в работата му в момента е насочен в развитието на компанията Join the Players, която се занимава с развиване на аматьорския спорт чрез предоставяне на записи и статистика на играчите.

 


Боби Колев
е изпълнителен директор на CSR Bulgaria – Българската мрежа за корпоративна социална отговорност. Той е сериен предприемач и започва своята кариера създавайки първата си компания още на 18 години. В момента управлява група от компании в сферата на маркетинговите иновации и е едноличен собственик на JT International Group.