Предстои второто издание на международния форум за иновации Innovation Explorer Day, който Innovation Starter Box, с които сме партньори организират в партньорство с Капитал.

На 25 февруари 2016 г. в Sofia Tech Park, ще можете да преживеете: The Short Story of Innovation.

Форумът ще търси истинското лице на иновациите, като резултат от грешки, проблеми, усилия и човешка необходимост, а не като лъскава, гланцирана, скъпа дума или продукт. Поканени са множество международни лектори, които ще разкажат своите истории. Те са истории за дългия път до иновациите през провалите и начина ни да се учим от тях.

Конференцията събира за втори път в България, водещите глобални иноватори, като Disney и Pixar Animation Studios, Google, McCann, Intel, Flipps, StudySmart и др., които ще представят тенденциите в ключовите категории на иновациите:

– Креативност
– Disruptive Innovation
– Open Innovation
– Развитие на нови продукти и услуги
– Социални иновации

Повече за събитието и актуална информация ще намерите директно в сайта на Innovation Starter Box, както и във fb event-a.

Специално за вас, членовете на BCWT имаме код за отстъпка, с който можете да закупите билетите си. В момента тече Early Bird Sales, а допълнителната отстъпка е от 20%.

Кодът, който използвате при закупуване на билет е: „partners“

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен!
Ева