„Обратно на работа! Адаптация и позициониране след края на майчинството“ е темата в основата на разговора на 16-тата ни закуска BreakFast Club. Тя се организира от Българския център на жените в технологиите (BCWT) на 29-и септември 2017 г. от 9 ч.

Септември е. Време е децата да поемат по своя нов път – ясла, градина, училище, а майките да се върнат обратно на работа.
Изпълнени с мотивация, нови сили, знания и умения, готови да покорят всички върхове, те често срещат тъмната страна на това да бъдеш майка или жена в детеродна възраст. Да, правилно четете, за една съществена част от живота на всяка жена, а именно работодателите и колегите й, тези нейни „недостатъци“ са често непростими, непреодолими и абсолютна причина да бъдат обявени за негодни за работа. А за човек, който е в силно уязвим период на адаптация, стрес от първата раздяла с най-милото, изпълнен с необяснимо чувство за вина и ниско самочувствие, това може да окаже много сериозни последствия.
Септември е и ние от Българския център на жените в технологиите решихме да посветим това издание на BreakFast Club на точно тази актуална и близка на много жени тема.

Уважаеми дами,

Заповядайте на закуска последния петък от месеца, 29 септември, от 09:00 ч. на познатия ви вече адрес ул. Сердика 20.
Ще ни гостуват небезизвестните Елисавета и Красимира, накратко „Майко Мила!“, които имат много да кажат по темата. А когато те говорят, всички се заливат от смях! Те ще ви дадат опита на майки, които са минали през това предизвикателство и увереността, че не сте сами в тревогите си.
А как можете да се защитите, пази ли ви законът и кое е дискриминация? На тези въпроси ще ви отговори адвокат Росица Вучева, съдружник в адвокатско дружество „Илиева, Вучева и Ко“ и уважаван професионалист с богат опит по темата.
Очакваме ви с вашите лични истории, съвети и въпроси.
А за тези, които не успеят да дойдат, но имат нужда от тази информация, ще излъчваме закуската на живо!

***Като всеки ексклузивен клуб, местата са ограничени. Молим ви да се регистрирате през следния линк: https://www.eventbrite.com/e/breakfast-club-vol16–tickets-37914905503

За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT) срещите са безплатни.
За всички други наши гости: 10 лв., които може да заплатите на място и са дарение за проектите на BCWT.