Open Innovation Challenge

Industry 4.0

 

Бъдете сред първите компании в България, намерили решение на свой казус чрез Open Innovation Challenge – „Предизвикателство“, по примера на Нокия, Дънди Прешъс Метъл, Аурубис, Астра Зенека и други.

  1. Идентифицирайте важен казус пред Вашата компания и разберете как да го решите като получите решение от избрани европейски компании. Казусът да е свързан с Industry 4.0.
  2. Българската Стопанска Камара ще разпространи „предизвикателството“ сред фирми от цяла Европа, които ще се състезават, за да бъдат избрани от Вас.
  3. Определете контактно лице, което ще обработва постъпилата информация със съдействието на експерт от Българската Стопанска Камара .
  4. На финала ще достигнат 5 решения, от които 1 ще бъде победител.
  5. Решенията ще бъдат представени пред комисия, съставена от ръководството на Вашата фирма!

Фирмата решава КОЙ, КАК И КАКВО печели!

Защо да изберете Open Innovation Challenge?

  • Потенциалът да достигнете до разнообразен кръг от участници не само от България, но и Европа чрез мрежата Enterprise Europe Network, в която участват над 600 бизнес организации в подкрепа на МСП. Хора, които още не познават работата на Вашата компания, могат да имат някои чудесни идеи. Чуйте ги!
  • Мобилизирате общността около „предизвикателството“ и достигнете до разнообразни решения, от които да изберете Вашето.
  • Вие ще сте първата фирма в България с отношение към Индустрия 4.0, която ще реши свое предизвикателство чрез Open Innovation Challenge!

Световните лидери вече го направиха! Направете го и Вие!

Задайте своите въпроси или изпратете заявка за решаване на Вашия казус на ел. поща ierc3@bia-bg.com

 

С подкрепата на Български център на жените в технологиите.