На 30 октомври (петък) от 17:30 часа наш гост ще бъде Лора Арнаудова от НЛП България.

Време е за новото издание на специалния ни формат “Out of Office”, в които си говорим за нещата извън офиса. Последните месеци, обаче, доста промениха разбиранията за това кое пространство наричаме офис и кое #outofoffice. 

Работата от вкъщи постави много предизвикателства пред професионалния и личния ни живот и пред досега прилаганите системи и методи за управление на екипи.

  • Каква е ролята на жените лидери?
  • С какво могат те да допринесат?
  • Какви са добрите примери за виртуално управление?

Темата

За успешното функциониране на компанията при управление на виртуални екипи, човек трябва да създава и спазва организационна култура от разстояние. Докато работата от вкъщи е стандартна практика в много организации, други тепърва трябва да се приспособяват към нов начин на работа. А дистанционното управление на хора поставя предизвикателства пред лидерите, много различни от тези, които се появяват при работата в офис.

На 30 октомври в рамките на два часа с Лора Арнаудова ще поговорим за често срещаните промени при този вид управление на екипи, кои са най-големите предизвикателства и как да се справим с тях. Ще обсъдим примери за това как по по-добър начин се управлява този процес. Всички гости ще могат да се включат в дискусията, за да съберем повече идеи и добри практики.

Гостът

Лора Арнаудова е сертифициран НЛП Коуч Треньор, НЛП Треньор от Обществото по НЛП на Д-р Ричард Бандлър, Магистър по Икономика и Магистър по Бизнес Администрация. Използва Вниманието, за да подкрепя клиентите в постигането на целите им, като да ги учи как да управляват спомените и да осъзнават личните поведенчески и мисловни карти. Лора се вдъхновява от техните истории, защото всяка е източник на уникално ново познание. Започва кариерата си с управление и маркетинг, а през 2008 г. преминава към НЛП и Коучинг. В работата си използва още инструменти от Гещалт, Поведенческа и Когнитивно Поведенческа Психотерапия, Сугестопедия, Когнитивна Психология, Облекчаване на болка, Хипноза, Комуникация различна от съзнателната и Психология без грешки.

Очакваме ви на 30 октомври (петък) от 17:30 часа, ул. “Орфей” 5, София. 

Местата са ограничени. Молим ви да се регистрирате за събитието чрез линка тук.

Внимание: събитието ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки, предписани от Министерството на здравеопазването и регионалните власти.

****За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT), които са заплатили членския си внос, срещите са безплатни. Стани член на BCWT сега.

За всички други наши гости: Вход 12 лв., които може да заплатите и на място и са дарение за проектите на BCWT.