На 17-ти ноември ви каним на специално издание на SHE is Me by BCWT с гост Адриана Катранджиева.

Обмисляли ли сте да смените професионалното си поприще? Замисляли ли сте се да започнете кариера в IT индустрията? Задава ли ли сте въпроса: а дали ще се справя?

В новия брой на SHE is Mе ще си говорим за сменята на професионалния път през личния опит. Наш гост ще бъде Адриана Катранджиева, променила своето професионално поприще и започнала успешна кариера в IT индустрията.

Адриана Катранджиева притежава богат опит в областта на управлението на проекти. Тя започва в операционната страна на бизнеса и по-конкретно в сферата на подбора на кадри и човешките ресурси. Скоро, обаче Адриана решава да се преориентира към технологичната индустрия, където вижда приложение на Agile методологията при изграждането на информационни системи и подпомагане развитие на ефективни екипи за работа.

През последните 7 години Адриана е била бизнес анализатор, продуктов мениджър, мениджър екипи и Agile Coach/Scrum Master в редица консултантски компании в Англия, Германия и България. Сферите на проектите, по които е работила, са финанси, здравеопазване, продажби, мобилност и транспорт.

Адриана е носител на наградата Excellence Under Pressure от Rising Stars за 2021 г. и е номинирана в категория Digital от Future Stars of Tech Awards за 2020 година.

На 17-ти ноември ще научим повече за мотивацията на Адриана да избере да развива своята кариера в технологичния сектор, ще се вдъхновим и ще си побъбрим на чаша вино.

Очакваме ви от 18:30 часа на ул. „Сердика“ 20, ет. 1.Във връзка с епидемичната обстановка в страната местата са ограничени. Запазете своето място тук.

Събитието ще се проведе на английски език.

SHE is Me – ексклузивна поредица от събития, адресиращи предизвикателствата на времето, в което живеем. SHE is Me цели да създаде среда, в която чрез примера на успели дами да окуражим тези, които не вярват, че могат да постигнат успех. Можете да подкрепите работата на BCWT чрез дарение тук