Нашите скъпи партньори от MOVE.BG отпразнуваха 4 години и 3 етажа сред приятели и съмишленици. През отминалата седмица бяхме специални гости на един специален рожден ден!

 

Както традицията на MOVE.BG повелява, и на този празник те подготвиха за своите приятели една голяма изненада – представиха цял нов етаж от споделеното си работно пространство за социални иноватори и предприемачи. С него те продължават да израстват – и в площта, и във философията си.

Те представиха новосъздадената среда за среща, диалог и обща работа на активни хора от различни сфери – стартъпи и социални предприемачи, дигитални номади, организации с идеална цел, хора с кауза и иноватори. Move Together е кафене, киносалон, конферентна зала, офис, изложбено пространство, бар, училище, шоурум за български дизайнери, зала за дебати, но най-вече – място, където ще срещнете приятели и съмишленици.

По време на празника Българският център на жените в технологиите , EDIT.BG, Успелите и Носия, ABLE, Studio Zmey и Златната Ябълка, Международната награда на херцога на Единбург, Образование без раници, Българска наука, Нишан и други съмишленици и партньори на MOVE.BG, представихме организациите си по интересен, вълнуващ и иновативен начин. Всеки гост имаше възможност да посети нашите информационни кътове, да се информира за дейностите ни и чрез различни изживявания да усети духа на нашата работа.

BCWT домакинстваше Стаята на чудесата – The Wonder Room. Всеки, който ни посети, се пренесе в магическия свят на българските розови долини. Освен информация за дейността и целите ни, гостите ни получиха цялостно сетивно изживяване – ароматно бяло вино Шардоне, подправено с българска роза, произведено в Панагюрище от нашите партньори Rose Qushe, сладкия вкус на органичните сладка от българска роза, създадени от сестрите Ина и Роси, основателки на Rosey’s mark. А накрая ги пренасяхме в една красива розова градина, благодарение на партньорите ни от INTOIT – създадели на виртуално съдържание и очила за виртуална реалност.

 

Благодарим ви! За отдаденото съдействие на нашите партньори, за интереса на гостите ни и за красивия празник, който MOVE.BG организира.

За нас беше удоволствие!