Какво знаят жените за успеха, бизнеса и лидеството?

 

Тази есен 10 от най-изявените жени предприемачи, ръководители и общественици ще се съберат, за да споделят своя път и опит, трудностите, грешките и уроците, които са научили, и ще ви вдъхновят за промяна.

На 11 ноември се организира първото събитие Women. Speak. Live. за амбициозни и устремени жени, готови да направят следваща стъпка за напредък и успех в света на бизнеса и личния живот.

Организатор на събитието е платформата за менторство на жени в кариерата и бизнеса Успешни жени с Анета Савова (www.uspeshni-jeni.com).

BCWT винаги е подкрепяла издигането и развитието на лидерския потенциал на жените в бизнеса и с готовност се включи като партньор на събитието. Като такъв имаме удоволствието да ви споделим, че всички последователи и членове на клуба на BCWT ще използват 15% отстъпка от цената за ранно записване. Достатъчно е да отбележите в документа за плащане код BCWT.

Билетите са вече в продажба, а повече информация за събитието, лекторите, темите и подробности за покупка на билет можете да видите на event.uspeshni-jeni.com

Photo by Georgi Kazakov (www.georgikazakov.com)