Включете се в специалния формат, който хвърля символичен мост към международната конференция SHEleader@digital 2020.


 

Жените в икономиката на бъдещето, предизвикателствата и възможностите пред дамите-лидери, жените в света на иновациите и изкуството. По тези теми ще си говорим онлайн на 19-ти март с три от участниците в международната конференция SHEleader@digital 2020, която беше отложена за месец септември заради мерките за ограничаване на коронавируса.

SHEleader in a SHEll представлява лидерски диалог с водещи жени от бизнеса и изкуството. Онлайн дискусията е символичен мост към конференцията и ще започне в часа, когато оригинално трябваше да започне SHEleader@digital – 10:00.

В SHEleader in a SHEll ще участват три от основните лектори на SHEleader@digital 2020:

  • Ирма Менцер – ръководител на ИТ центъра за споделени услуги на Световната банка;
  • Мария Каракушева – пианист, композитор и едно от големите нови имена на съвременната арт сцена;
  • Саша Безуханова – основател на MOVE.BG и BCWT.

Модератор на панела ще бъде Ирина Обущарова, директор на Trending Topics.

Саша Безуханова, инициатор на SHEleader@digital 2020, сподели:

 “Вярвам, че колективното предизвикателство, пред което сме изправени днес ни води към колективното осъзнаване, че прогресът напред се нуждае от приноса, интелекта и ангажимента на всеки. Това е и философията на конференцията SHEleader@digital  и аз съм убедена, че позициите на лидерите за ролята на жените в епохата на автоматизацията ще резонират още по-убедително в обществото ни, тук и на Европейско ниво.“

SHEleader in a SHEll ще се излъчва на живо във фейсбук страниците на MOVE.BGБългарския център на жените в технологиите (BCWT) и TrendingTopics.bg, както и в YouTube канала на BCWT. Събитието ще бъде на английски език.

SHEleader@digital  през септември

Регистрациите за SHEleader@digital 2020 остават валидни за новата дата 17-ти септември. Станете част от конференцията, която включва седем специални формата, посветени на предизвикателствата пред жените в ерата на автоматизация. Включете се и Вие.

SHEleader@digital 2020 се организира от BCWT и MOVE.BG с партньорството на МТСП, World Bank Sofia, Visa, Dell, VMware Bulgaria, Cisco, Progress, Uber Engineering Sofia, Lidl Bulgaria, Experian Bulgaria, HeleCloud.